Kassasysteem nieuws

Mabroek Delicatessen, bijna 50 jaar Wereldsmaken

Delicatessen Mabroek
Mabroek_CermePOS_Glory_Cash_Management

Mabroek Wereldsmaken

We schrijven 1974 als A.H.M Abdales in Leiden een marktkraam opent, olijven waren toen mondjesmaat bekend. Deze marktkraam was een plek waar je altijd mocht proeven en als je wilde dan kreeg je er een glas thee bij. Het begon met een paar emmers op een 4 meter kraam, het groeide uit tot een begrip: een plek waar mensen elkaar ontmoeten om wereldsmaken te proeven.

Terug naar Oegstgeest

De vervolmaking van dit familieverhaal vindt plaats op 12 oktober 2023, van 4 meter marktkraam naar een winkeloppervlakte van maar liefst 175m². De zaakvoerder is Ilias Abdales, inderdaad de kleinzoon, hij had dit doel al voor ogen vanaf zijn 18e jaar. Het oog is gevallen op Winkelcentrum Langevoort, het voormalige pand van de ING Bank.

Even kennis maken

Ilias Abdales, 30 jaar, getrouwd, twee kinderen. Hobby? Voetbal. Waar heb je een hekel aan? Te laat komen en nee verkopen, maar soms heb je geen keus. Daarom selecteer ik leveranciers op kwaliteit en stabiliteit.

Ambachtelijke Aioli

Het assortiment van Mabroek Delicatessen is door de jaren heen uitgebreid: olijven uit vele landen, vers gebrande noten, zuidvruchten, huisgemaakte tapas en heerlijke handgemaakte sauzen. Wat beveel je ons aan? Onze Aioli, een knoflook-mayonaise-saus, die wij ambachtelijk bereiden.

Vragen aan Ilias

Waarom dit en niet wat anders? Het is een familiebedrijf, ik startte toen ik 18 was en heb nooit meer anders willen doen. Hoe heeft jouw achtergrond de visie op ondernemerschap beïnvloed? Smaken, de wereldkeuken, daarmee kan je onderscheid maken. Wat zijn de belangrijkste lessen die je hebt geleerd? Dat het tijd kost om een netwerk op te bouwen. Welke advies heb je voor aspirant-ondernemers? Zorg voor een toereikend budget, het liefst zonder lenen, dus sparen. Wat moet je vooral niet doen als je een onderneming wilt starten? Denken dat je het allemaal al weet, een smakelijk gerecht start met een goede voorbereiding.

Save the date - 12 oktober 2023 - Winkelcentrum Langevoort - Mabroek Delicatessen - Jammie!

Powered bij CermePOS en Glory Cash Management