CermePOS

Cash Automation

Cash automation met de Gory Machines. De verwerking van contant geld in uw winkelomgeving kan kostbaar zijn en invloed hebben op de efficiëntie van uw personeel, bedrijfsprocessen, hygiëne en veiligheid. De contant geld recycling systemen van Glory zijn onderdeel van de dynamische CASHINFINITY™ oplossing.

Cash Automation

Wanneer Cash Automation oplossingen geïntegreerd worden in ons POS-systeem, dan automatiseert het de contante geldverwerking omdat de Glory CASHINFINITY™ machines zorgen voor de inname en het correct uitbetalen van wisselgeld. Het risico op fouten of fraude met contant geld wordt geminimaliseerd en zowel de hygiëne als productiviteit verbetert. 

Goed om te weten, alle Glory machines screenen op vals geld!

Glory Machine – CI-5X
Deze contant geld machine wordt het gebruikt in winkels met veel contant geld,  zoals de fastfood, bakkerij of een supermarkt. Hij is van beperkte omvang en neemt weinig plaats in. Capaciteit: gemiddeld een 200 transacties voordat u de geldcassette moet aanvullen of legen.

Glory Machine - CI-10X
De grote broer van de CI-5X, deze geld wisselmachine plaatst men op de vloer. Hij heeft een ruime capaciteit, tot wel 600 transacties voordat u de geldcassette moet legen of aanvullen.  

Glory Machine - CI-50
Geschikt voor onder andere een groothandelsmarkt, daar waar grote sommen contant geld snel geteld en gescreend moet worden op valse biljetten. Capaciteit, voordat u de geldcassette moet aanvullen of legen, 1.200 transacties.

Veiligheid

Screenen op vals geld, tellen, en wisselen. U weet op ieder moment precies wat er aan contant geld aanwezig is, tot op de cent nauwkeurig. Deze gegevens zijn te raadplegen middels de cloud omgeving van CermePOS.

 

Dag afsluiten 

Bij een dagafsluiting of wissel van kassamedewerker is de kasopmaak een kwestie van de knop indrukken. U hoeeft zich geen zorgen te maken, alles zal kloppen, top op de cent nauwkeurig!

 

Hygiëne 

Geld wisselt vaak van handen en kan in contact komen met verschillende oppervlakken, waardoor het een reservoir kan zijn voor micro-organismen, waaronder bacteriën. Met een Glory geldwisselmachine verhoogt u de hygiëne voor u en uw medewerkers.