CermePOS

Supermarkt Kassasysteem

Het juiste kassasysteem voor uw supermarkt moet altijd overzicht houden op de omzet, aangeven welke artikelen goed lopen, u adviseren hoe u meer winst kan behalen met slimme aanbiedingen en ervoor zorgen dat u de juiste hoeveelheid aan voorraad inkoopt. De juiste software en apparatuur uitkiezen, dat is geen eenvoudige opgave.

Zaken als houdbaarheid, prijswijziging, statiegeld, en de administratie van al deze gegevens kan tijdrovend zijn. Bovendien moet de software rekening houden met uitbreidingen, zoals een extra kassa, een backoffice of een website. Daarom zijn de Kassasystemen van Cerme ICT BV ontwikkeld in samenwerking met de supermarkt branche en de feedback van medewerkers.

Supermarkt Kassasysteem, Eenvoudig en schaalbaar

Een Supermarkt Kassasysteem moet uitblinken in eenvoud en gebruiksvriendelijkheid en voorzien van kwalitatieve rapportages die u met enkele klikken kan aanpassen of uitbreiden. Prijswijzigingen  wilt u kunnen doorvoeren zonder hinder voor uw klanten. CermePOS heeft daar rekening mee gehouden, de backoffice omgeving zorgt ervoor dat u alles kunt aanpassen, zonder enig oponthoud. Activeert u de CermePOS Webshop, dan  draait deze gesynchroniseerd aan uw kassa. Dit voorkomt  dubbel werk en u heeft meteen de logistiek op orde. Want de meest voorkomende pakketdiensten zijn aanwezig. 

Op maat ontwikkeld

U zult aangenaam verrast zijn door de veelzijdigheid van het supermarkt kassasysteem van Cerme ICT BV. Op maat ontwikkeld voor de complexe processen die de winstgevendheid van een supermarkt beïnvloeden. De data die uw kassasysteem bevat is uw eigendom en zijn, mits u daartoe de rechten heeft, eenvoudig te koppelen aan een boekhouding. 

Dat is één van de redenen waarom talloze winkeliers al jaren een supermarkt kassasysteem met de software van Cerme ICT BV gebruiken. Neem contact met ons op als meer wilt weten over slimme en eenvoudig schaalbare Point Of Sale oplossingen.

Flexibele import en export functies maken uw boekhouder blij!

Supermarkt kassasysteem barcode scannen

Filialen

Als u een onderneming heeft met meerdere vestigingen dan kunt u met onze Point of Sale Cloud oplossingen op iedere moment van de dag zien wat de verkopen zijn. Dit kan het supermarkt kassasysteem van één filiaal zijn of totaal. Daarnaast kunt u inzoomen op de verkoop, per artikel, actie of een rayon. Wilt u weten op welke wijze er betaald is bij een bepaalde kassabon of welke artikelen daarop vermeld staan? Geen enkel probleem.

Maakt u gebruik van een Banknoterecycler (geldwisselmachine) dan kunt u online, real time, uw cloud account raadplegen en zien hoe en waarmee er betaald is, vanzelfsprekend is dat ook van toepassing bij het wisselgeld. Cerme ICT BV kan u adviseren en inspireren met slimme applicaties. Dit doen wij op basis van tientallen jaren expertise in de wereld van Point of Sale oplossingen. Voor retail, detail, horeca en groothandel. 

Vrijblijvend verkennen welke optimalisatie er binnen uw onderneming mogelijk is, onze POS adviseurs doen dit graag!

We staan heel dicht bij je

Gebruik dit formulier om uzelf een voorsprong te geven en stuur ons een paar details met betrekking tot uw vraag. We zullen zo snel mogelijk feedback geven.

  Bel Ons

  U kunt ons eenvoudig bellen voor al uw vragen

  Schrijf ons

  U kunt ons een e-mail sturen voor al uw vragen

  Adres

  Cerme ICT B.V. Veraartlaan 8 2288 GM Rijswijk Netherlands