CermePOS

Kassasysteem Horeca software

Horeca kassa software van CermePOS heeft zich ruimschoots bewezen in de horeca, koffiebar en lunchroom omgevingen. Het wordt gebruikt in Nederland, België en Duitsland. Uw personeel kan er na een korte instructie direct mee aan slag. CermePOS Horeca kassa software biedt een point-of-sale oplossing met de mogelijkheid om tafels en bestellingen te beheren.

Geschikt voor een restaurant, bar, lunchroom, een kantine , een eetzaal in de zorg en andere hospitality omgevingen.

Ontwikkeld in samenwerking met de hospitalitybranche.

lazy
Waarom CermePOS

Horeca Kassa Software

uw bedrijf naar een hoger niveau brengt? 

Snelheid

 Meer doen in minder tijd.

Snelheid

Tafelbeheer 

Digitaal bestellingen opnemen

Pinapparaat en pinnen via mobiel

App ingrediënten en allergenen

Keukenmonitor en keukenbon

QR Code bestelling

Kwaliteit

Juiste en actuele informatie.

Kwaliteit

Verbeterpunten zien

Voldoen aan de verwachting

Zien wanneer je moet serveren

Prijs en kwaliteitsverhouding 

Notities maken voor personeel

Hygiëne en Veiligheid

Voorraad

Helder zicht op de vrije voorraad.

Voorraad

Bestelproces

Kostenbeheersing

First in First out rotatie

Accurate inventarisatie

Controle op versheid

Opslag en koeling

Gebruiksvriendelijk

Intuïtieve schermen.

Gebruiksvriendelijk

Intuïtief ontwerp

Duidelijke navigatie

Toegankelijk zonder voorkennis

Integratie met boekhouding

Aanpasbaar aan werkwijze

Efficiënte workflow

Marketing

Gerichte promotie, omzet verhogen.

Marketing

Positionering

Doelgroep herkennen

Chef Menu, Loyaliteit. evenement

Webshop met online reserveren

Chef Menu, happy Hour

Merkidentiteit

Financieel

Weten hoe u ervoor staat.

Financieel

Belastingaangifte

Inkoopbeheer  en bestel informatie

Personeelsbeheer, werkuren overzicht

Omzetrapportage, zien wat goed loopt

Helder en overzichtelijke rapportage

Offreren en factureren

Waarom CermePOS

Horeca Kassa Software

efficiënte software voor u is

Bestelling plaatsen bij de klant. Betaling volgen. Kleurinstellingen voor volle en lege tafels. Speciale regeling voor tafelordening. Aparte bestelling per tafel plaatsen. Verplaatsen van bestelling naar andere klant. Annuleren van bestellingen en het volgen ervan. Waarschuwen van tafels waar de bestelling te lang heeft geduurd.

 Het beste product voor uw winkelautomatisering. Van elk apparaat kan er een bestelling geplaatst worden naar de kassa. Bezorg instellingen en reserveringen zijn ook mogelijk. Met zijn veelzijdige functies zoals de tijdsinstelling kan men ook heel veel doen.

 De terminals zijn de terminals die aan elkaar verbonden zijn en de obers gebruiken bij bestellingen. Ruime optie aan functies en mogelijkheden. Tafels wisselen, bestellingen wijzigen, bedragen aanpassen en noem maar op. Dit is een Android systeem.

Speciale aanbiedingen instellen voor bepaalde momenten (uren of dagen). Via de Eqpos systeem kunt u voor bijvoorbeeld tussen 2 uur en 4 uur ‘s middags een actie starten voor een bepaald menu of voor bijzondere dagen zoals maandag en donderdag. Daarbuiten gaat het systeem vanzelf weer over naar de standaardprijzen.

Dit is de monitor die bij de bestelling direct zichtbaar wordt op de terminal. De laatste bestelling staat bovenaan en wordt verdeeld over 8 schermen. Een overzichtelijk programma voor de ondernemers en het personeel.

De klantenkaart bevat alle benodigde gegevens van de klanten, zoals het telefoonnummer. Zo kun je de klanten opslaan en een overzicht uitbrengen. Dit kan je onderverdelen in bijvoorbeeld het woongebied en leeftijd. Zo kun je een uitgebreid onderzoek doen en resultaten en bevindingen analyseren.

Het telefoonnummer van de desbetreffende winkel kan hiermee in de gaten gehouden en bijgehouden worden. Opslaan van nummers en bewerken van nummers.

Mede dankzij dit systeem zal je jou personeel ook goed in de gaten houden. De gemaakte bestellingen, tijd, prijs, annuleringen, reserveringen, verplaatsingen en nog meer dingen. Zo kun je bijhouden hoe je personeel opereert.

Met behulp van het klantscherm kun je gelijk zien wat er besteld is en bijhouden. Dit is gekoppeld aan de hoofdkassa, waardoor je ook allerlei acties en campagnes kan beheren.

Eqpos backoffice systemen zorgen ervoor dat je alles via een centrale plek kunt beheren. De kassa’s, het personeel, de bestellingen, klantenoverzicht en alles wat je nodig hebt om een uitgebreide en goede analyse van je winkel te doen en bij te houden. Je kunt zelfs meerdere locaties bijhouden via een centrale punt.

INTEGRATIE:

CermePos Horeca heeft een gecertificeerde koppeling met de betaalautomaten van Worldline (Banksys) en CCV. Daarnaast heeft het een koppeling met het betaalsysteem voor contant geld van Cash-Processor, Paypod en Glory.

WEEGSCHALEN

CermePOS is NMI gecertificeerd dit biedt de mogelijkheid om weegschalen te koppelen aan de software. 

lazy