WIE WIJ ZIJN

Bevlogen ontwikkelaars in een Point of Sale market

Cerme ICT Bv biedt u de vrijheid om succesvol om te gaan met de uitdagingen en kansen die u tegenkomt, terwijl u waarde creëert voor uw klanten en uzelf. Ons POS Kassasysteem is geschikt voor verschillende sectoren in de retail, detail, groothandel,  horeca, zorg en evenementen omgeving. 

Met meer dan 20 jaar ervaring is Cerme ICT uitgegroeid tot een professionele POS partner. Wij geloven in het delen van onze kennis en expertise, om u sterker te maken. Van startup tot gevestigd bedrijf, Cerme staat klaar om u te ondersteunen.

Geschiedenis, het ontstaan van Cerme ICT Bv

Het is 1999 als drie vrienden, die elkaar kennen van hun studie aan de TU in Delft, het plan hebben om een eigen bedrijf te starten. Door de werkzaamheden voor KPN Research, ING en Qwest viel de keuze op de IT consultancy bedrijfstak. Ondertussen vroegen vrienden en kennissen met winkels om hun technische support, men had een systeem nodig om de winkel en groothandel beter te leiden.

Gulden naar Euro

Ondertussen maakt Europa zich op voor de monetaire eenheid. De winkelier moest tijdelijk met twee muntsoorten rekenen. Om dit in goede banen te leiden deed men vaker een beroep Cerme  ICT vrienden. Eén en één is twee dachten de oud studiegenoten en zo ontstond de eerste winkelapplicatie genaamd: CermePOS. 

Ondertussen
Inmiddels is het 2023 en heeft CermePOS een behoorlijke groei doorgemaakt, de versie is nu 6.0 en tal van modules voor verschillende bedrijfstakken is een feit. Ondertussen zijn er 15 FTE’s en het komende jaar worden er tal van nieuwe diensten met cloud oplossingen uitgerold.

Dagelijkse leiding

Twee van de oprichters hebben zich naar de achtergrond verplaatst in een adviserende rol. De dagelijks leiding is in handen van de heer Newzat Önal.

Wie is Newzat?

          Een familieman in hart en nieren. Samen met zijn vrouw heeft hij drie kinderen. Newzat: “Als hobby voetbal ik en ik trek er graag graag op uit met mijn familie. Dat is soms passen en meten, want de medewerkers dat zijn ook een soort familie, maar ik doe het graag en heb veel vertrouwen in de toekomst.”

KLANT EN TEVREDENHEID IN CIJFERS

Onze afdeling development, met programmeurs die bij Cerme in dienst zijn, wordt periodiek beoordeelt door de CermePOS gebruikers

Webshop
95%
Retail
95%
Handel
90%
Stomerij
90%
Horeca
95%
Warehouse Management
85%