KassenSichV_TSE

CermePOS Software Behaalt Cruciale ‘KassenSichV TSE’ Certificering in Duitsland gebruik makend van Fiskaly’s cloud signature.

Introductie:
In een tijdperk waarin technologische vooruitgang en naleving van regelgeving hand in hand gaan, is het een eer om aan te kondigen dat onze POS software officieel de ‘KassenSichV TSE’-certificering in Duitsland heeft behaald. Deze prestatie markeert een belangrijk moment voor ons bedrijf en onze klanten, waarbij we de krachten hebben gebundeld met Fiskaly, een leider in TSE-oplossingen, om aan de hoogste normen te voldoen.

Wat is ‘KassenSichV TSE’ Certificering?
De ‘KassenSichV TSE’-certificering is een Duitse regelgevingsstandaard die de veiligheid en transparantie van financiële transacties binnen POS-systemen waarborgt. Het doel is om een betrouwbare, fraudebestendige omgeving te creëren voor zowel bedrijven als consumenten. Deze certificering is cruciaal voor elke software die in de Duitse markt wordt gebruikt en verzekert gebruikers van de integriteit van hun transactiegegevens.

Onze reis naar certificering:
Het proces van het behalen van de ‘KassenSichV TSE’-certificering was zowel uitdagend als verrijkend. Het vereiste een diepgaande analyse en aanpassing van onze software om te voldoen aan de strikte regelgeving. Door ons team van deskundige ontwikkelaars en compliance-specialisten, hebben we elk aspect van onze software getest en geoptimaliseerd om deze mijlpaal te bereiken.

De rol van Fiskaly in ons succes:
De expertise van Fiskaly in TSE-oplossingen was onmisbaar in ons certificeringstraject. Hun diepgaande kennis van de Duitse regelgeving en technologische knowhow heeft ons in staat gesteld om de complexiteit van de TSE-vereisten effectief te navigeren. Samen hebben we een robuuste en betrouwbare oplossing gecreëerd die niet alleen voldoet aan de huidige normen maar ook klaar is voor toekomstige ontwikkelingen. De Kassensicherungsverordnung in Duitsland is efficiënt geimplementeerd met SIGN DE: Cloud TSS zonder hardware, met maximale certificaatduur en voorspelbare kosten. KassenSichV compliant en 100% cloud-based. 

Voordelen voor onze klanten:
Met deze certificering bieden we onze klanten niet alleen een product dat voldoet aan de Duitse wetgeving, maar ook een platform dat veiligheid en betrouwbaarheid garandeert. Onze klanten kunnen nu genieten van een zorgeloze operatie, wetende dat hun transacties volledig beveiligd en compliant zijn.

Toekomstvisie:
We blijven toegewijd aan het aanbieden van top-notch POS-oplossingen en het naleven van internationale standaarden. Onze visie is om altijd voorop te lopen in technologische innovatie en regelgevende naleving, zodat onze klanten kunnen floreren in een steeds veranderende wereld.

Conclusie:
We zijn trots op deze belangrijke prestatie en kijken ernaar uit om onze relaties met klanten in Duitsland en daarbuiten te versterken. Voor meer informatie over onze POS-oplossingen of een demo van onze gecertificeerde software, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen.