CermePOS

Krachtige Software voor de Stomerijbranche

Stomerij Software

Stomerij software werkt anders dan de standaard point of sale oplossingen voor winkels. Brengen, ophalen en bezorgen van kleding moet overzichtelijk geregistreerd worden. Middels een wasbare bon worden de items gelabeld alvorens de behandeling start. Als de klant de aangeleverde items weer komt halen dan wilt u in een handomdraai zien waar het zich bevindt. Daarom hebben de ontwikkelaars een handig systeem bedacht, barcodes die u enkel hoeft te scannen. Deze barcode wordt geprint op de kassabon. En bij het ophalen waarschuwt het kassasysteem u als er nog betaald moet worden. 

Uw POS adviseur verzorgt graag een demonstratie. 

Stomerij Kassasysteem

Heeft u bijzondere afspraken met bedrijven dan is het goed om te weten dat ons kassasysteem met stomerij software ook op rekening kan leveren. Grote bedrijven met veel stomerij opdrachten, denk hierbij aan bedrijven met een uniform zoals veiligheid, zorg en openbaar vervoer, werken vaak met een puntensysteem. Dit is geen enkel probleem met CermePOS, u maakt een klant aan en vermeldt de bijzondere afspraken, de aangeleverde opdrachten worden verzameld en periodiek gefactureerd. 

Uw POS adviseur verzorgt graag een demonstratie. 

Stomerij Software – Brengen en halen

Als de klant items brengt kunt u in de stomerij software aangeven of het item uit gedeelten bestaat, een driedelig kostuum bijvoorbeeld. Maar wat dacht van de “reinigen voor eigen risico” opmerking. Soms zit er een vlek in of is het item in een staat waarbij u niet kunt garanderen dat het reinigingsproces dit schoon en heel zal opleveren. Met één druk op de knop kunt u in de stomerij software per item aangeven of iets bijzonders aan de hand is. Zo is het voor iedereen duidelijk wat de afspraken zijn.

Stomerij Bonprinter

Stomerij Software -wasbare bon printer

De te behandelen items worden voorzien van een wasbare bon, deze bon is bestand tegen vocht en andere reinigingsprocessen. Maakt u gebruik van een barcode pistool dan is een scan voldoende om alle informatie over het item op het beeldscherm van uw kassasysteem af te beelden. Heeft u een item dat uit delen bestaat, bijvoorbeeld een driedelig kostuum, dan drukt de printer automatisch drie bonnen af, zo raakt u nooit iets kwijt.