shape_3.png
lazy

Cerme ICT is gecertificeerd door NMI

om een weegschaal te koppelen aan zijn software CermePOS

NMI - Netherlands Measurement Institute - Weegschaal Certificering

NMi Certin is de onafhankelijke specialist voor testen, certificeren en trainen op het gebied van metrologie en gaming. Fabrikanten en eindgebruikers kunnen vertrouwen op wereldwijde erkenning van NMi Certin-meetrapporten en certificaten. NMi Certin onderscheidt zich door klantgerichte oplossingen en innovatie.

Cerme ICT heeft onlangs de certificering van het Nederlands Meetinstituut (NMI) verkregen om weegschalen te koppelen aan de CermePOS-software. Deze certificering bevestigt de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de CermePOS-software bij het verwerken van weeggegevens.

Met de mogelijkheid om weegschalen te koppelen aan de CermePOS-software, wordt het voor bedrijven gemakkelijker om producten te wegen en af te rekenen met klanten. CermePOS biedt nu een volledig geïntegreerd kassasysteem dat de weging van producten automatisch kan verwerken. Dit bespaart tijd en minimaliseert fouten in het afrekenproces.

Cerme ICT biedt een geïntegreerde touchscreen weegschaal aan voor verschillende sectoren, waaronder bakkerijenvishandelsgroente- en fruitwinkels en delicatessenzaken. Met deze touchscreen weegschaal kunnen bedrijven hun weeg- en kassasystemen naadloos integreren, waardoor ze tijd besparen en het afrekenproces efficiënter maken.

Cerme ICT is er trots op om deze certificering te hebben behaald en zal doorgaan met het bieden van innovatieve oplossingen voor bedrijven die hun processen willen optimaliseren.

Neem direct contact op met Cerme ICT voor een GRATIS demo.

lazy