CermePOS

Kassasysteem Slagerij winkels

Een all-in-one POS oplossing voor de slagerij, de Kassaweegschaal die zelfstandig of samen met andere apparaten uw slagerij optimaliseert, dat is toch wat u wil? Een groot voordeel van deze werkpaarden is dat uw klant de wegingen en productinformatie op een groot klantendisplay kan volgen, en u kunt meteen uw aanbiedingen projecteren. Verhoog je omzet en winst met uw eigen digitale aanbiedingen. Terwijl de klant nadenkt helpt u hen met inspiratie!

lazy
  • Wegen en juist etiketteren in een handomdraai

Geen geloop of dubbele werkzaamheden, wegen en verpakken, producten  voorzien van de juiste etiketten met verplichte ingrediënt of allergenen informatie, alles is in een handomdraai gebeurd. Het te betalen bedrag verschijnt op uw PIN apparaat, tenzij de klant contant betaalt.

  • Fraude en Hygiëne 

Wilt u uw Slagerij hygiënischer, veiliger en sneller maken? Dan kan een contant geld wisselaar uitkomst bieden.Glory CI 5 Met een BanknoteRecycler van Glory Machines heeft uw personeel geen contact meer met contant geld. Het werkt sneller, voorkomt fraude, en met één druk op de knop is de kas opmaak gereed.

Met CermePOS Slagerij heeft u alle tijd voor de klant!