Klantenkaart_Front
Klantenkaart_Back

Vaste klanten verdienen een Bonus, daarom is CermePOS voorzien van een geheel automatisch werkend spaarsysteem.

Klantenkaart

We bieden drie typen :

 1. Creditcard formaat zonder keytag:
  • Deze kaart heeft één barcode, geen afbreekbare keytag.
 1. Creditcard formaat met afbreekbare keytag:
  • Dit type klantenkaart heeft een afbreekbare keytag met dezelfde barcode als de kaart zelf, handig voor een gezin of stel.
 1. Afbreekbaar drie keytag formaat:
  • Deze klantenkaart bestaat uit drie keer een keytag, elk met een unieke barcode, met op de voorkant uw reclame. Eigenlijk heeft u 1.500 kaarten voor de prijs van 500 stuks. Vastmaken aan de sleutelbos, dat voorkomt verlies! 
Klantenkaart_3_Keytags

Spaarsysteem Klantenkaart, hoe werkt het?

 • U bepaalt welke actie u wilt initiëren, zoals het invullen van een formulier door de klant. De keuze van gegevens die u wilt vastleggen, zoals een e-mailadres of volledige adresgegevens, is aan u. U kunt er ook voor kiezen om geheel anoniem te werken. Vanuit marketingoogpunt kan het handig zijn om in ieder geval de postcode vast te leggen, zodat u weet waar uw klanten vandaan komen. Als u de klantenkaart uitgeeft hoeft u in principe enkel het nummer in te geven en deze te verbinden aan de bonusactie.

Punten

 • U heeft de vrijheid om te bepalen hoe punten worden toegekend. U kunt instellen dat uw vaste klanten 1 punt verdienen voor elke aankoop van 5 euro. Wanneer een klant 100 punten heeft verdiend, kunt u bijvoorbeeld 5 euro korting aanbieden. De waarde van de punten is geheel aan u.

Punten bijschrijven

Telkens wanneer een klant iets koopt scant u de barcode op de keytag en worden de punten bijgeschreven volgens uw instellingen.

 • Een kassamedewerker hoeft alleen de kaart te scannen, wanneer de klant 100 punten heeft bereikt, wordt de korting automatisch verrekend op de kassabon. 

Levertijd

 • De levertijd bedraagt 21 dagen na ontvangst van uw opdracht, materialen, en uw goedkeuring voor de finale opmaak.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.