Professionele Support & Training

Bij Cerme ICT Bv begrijpen we het belang van uitstekende ondersteuning en training. We bieden een uitgebreid scala aan supportopties om ervoor te zorgen dat uw bedrijf soepel blijft draaien. Als de kassa of een onderdeel van de point of sale omgeving niet juist functioneert wilt u dat het zo snel mogelijk opgelost wordt, ook buiten kantoortijden want de winkels zijn steeds langer geopend. Ons team staat klaar om u te helpen bij vragen of problemen met behulp van de moderne communicatie technologie zoals video-support via WhatsApp, AnyDesk en TeamViewer. Zo kunnen we snel en efficiënt op afstand ondersteuning bieden.

Of het nu gaat om algemene of technische vragen, wij zijn er om te helpen.

Training

Naast onze supportdiensten bieden we ook uitgebreide training voor uw personeel, zodat men voorzien is van de nodige kennis en vaardigheden om optimaal gebruik te maken van onze software. Of het nu gaat om het leren van basisfunctionaliteiten, het begrijpen van geavanceerde functies of de efficiëntie van de bedrijfsprocessen, we zijn er om u te helpen.

Service op maat

Bij Cerme ICT Bv begrijpen we dat het belangrijk is om uw bedrijf draaiende te houden. Storingen of andere oorzaken die de voortgang van uw verkoop bedreigen moeten snel aangepakt worden. Daarom bieden we servicecontracten aan, zodat u of uw medewerkers snelle en juiste ondersteuning krijgen. Onze servicecontracten zijn beschikbaar in drie niveaus: Basis, All-in Basis en All-in Plus. Met het Basisniveau heeft u toegang tot telefonische of remote service, waarbij onze technici u op afstand helpen bij het oplossen van problemen. Met het All-in Basisniveau profiteert u van dezelfde telefonische en remote service, maar bieden we ook ondersteuning op locatie. Onze technici staan klaar om naar uw bedrijf te komen en ter plaatse eventuele problemen op te lossen. Voor de ultieme gemoedsrust biedt ons All-in-Plus niveau, naast remote en on-site service, ook vervangende apparatuur aan. Mocht er zich een hardwareprobleem voordoen, dan zorgen wij ervoor dat u snel weer operationeel bent.

Met onze flexibele servicecontracten kunt u rekenen op betrouwbare en snelle ondersteuning, afgestemd op uw specifieke behoeften.