CermePOS

Kassasysteem voor Viswinkels

Zeevruchten, Vis, Schaal, Schelp en Weekdieren

Als viswinkel heeft u te maken met een breed aanbod van zeevruchten die, afhankelijk van het seizoen en de voorkeur van uw klanten, middels porties en gewicht verkocht worden. Daarom heeft u een slimme weegschaal nodig die u bedrijf kent. Op tijd inkopen, de juiste aanbieding en op tijd afprijzen is al een hele klus. Zeevruchten vallen ook nog onder de meest bederfelijke producten. First in first out  (FiFo) en koeling moet goed afgestemd zijn anders kan bederf uw winst aanzienlijk doen dalen. Daarnaast moet de apparatuur bestand zijn tegen vet én schoonmaken moet eenvoudig zijn.

Maak kennis met de robuustheid van onze weegschalen en POS apparatuur.

Wegen

Vis wordt per portie of gewicht verkocht en de omgeving kan vettig zijn, daarom u heeft een robuust POS systeem nodig om de  juiste prijs te berekenen. Met een eenvoudige aanraking van het beeldscherm kunt u de producten op het scherm of middels snelbuttons selecteren. De CermePOS software vertelt u precies welke producten en porties de beste prijs winstverhouding leveren. Daarmee kunt u uw winst maximaliseren.

Kiezen van de juiste weegschaal

De keuze van de POS apparatuur is hierbij van belang, heeft u veel ruimte dan is uw keuze breder maar de meeste viswinkels of viskramen hebben beperkte ruimte. Daarom heeft Cerme ICT de producten van Wintec in het assortiment, een betrouwbaar weegsysteem voor iedere winkelomgeving.

Wegen en etiketteren

Wilt u enkel wegen en een barcode etiket afdrukken of voorverpakken? De Wintec S100 zal u niet teleurstellen. Voorzien van handige opties zoals de voorverpakking modus, daarmee bespaart u veel tijd.

Wegen en afrekenen

Er zijn drie mogelijkheden: de Wintec S100, S300 of S500. Wilt u enkel wegen en een barcodelabel printen? De S100 voldoet. Geen barcodelabel, wel wegen en afrekenen? De keuze voor een S300 is een goede. Wilt u een alles-in-één oplossing, weegschaal, barcodelabelprinter, kassa en kassabonprinter in één apparaat? De Wintec S500 is het antwoord, dit werkpaard zal u niet teleurstellen.