CermePOS

Kassasysteem Delicatesse winkels

Delicatessewinkel Kassasysteem

Delicatessen zoals fijne kazen, chocolaterie, truffels en exclusieve wijnen, worden vaak beschouwd als een luxe product en verkocht in gespecialiseerde winkels. Deze producten worden per gewicht verkocht of als een voorverpakte eenheid. CermePOS delicatessen helpt u om razendsnel de voorverpakking te doen. Verpakt u voor dan bent u verplicht een ingrediënten en of allergenen lijst mee te leveren. Dit gebeurt meestal door het product te voorzien van een etiket. Dit etiket voorzien van een barcode versnelt en vergemakkelijkt het proces van afrekenen.  

Extra winst, bulk naar verkoopbare porties

Het ompakken van bulk in verkoopbare porties is een veelgebruikte methode van de retailers om extra winst te maken. Dit proces kan tijdrovend zijn, omdat een portie voorzien moet worden van een etiket met vermelding van prijs, gewicht, ingrediënten en allergenen.

Gelukkig hebben de weegschalen van Cermepos een handigheidje. Stel simpelweg de prijs per gram in, schakel de ompakmodus in en zodra u de portie van de weegschaal haalt, wordt er automatisch een barcode etiket afgedrukt.

Delicatessewinkel kassasysteem

Extra winst behalen met slimme software? Ontdek het samen met uw POS-adviseur.

Wegen 

Er zijn drie mogelijkheden: de Wintec S100, S300 of S500. Wilt u enkel wegen en een barcodelabel printen? De S100 voldoet. Geen barcodelabel, wel wegen en afrekenen? De keuze voor een S300 is een goede. Wilt u een alles-in-één oplossing, weegschaal, barcodelabelprinter, kassa en kassabonprinter in één apparaat? De Wintec S500 is het antwoord, dit werkpaard zal u niet teleurstellen.