CermePOS

CermePOS WaMaS

Warehouse Management Software (WMS)

   Magazijnbeheer is het proces van het toezicht houden op de dagelijkse activiteiten van een magazijn. Dit omvat de belangrijkste procedures die betrokken zijn bij het waarborgen van een soepele uitvoering van activiteiten zoals ontvangst, voorraad, opslag, verpakking en verzending van producten uit magazijnen. Magazijnbeheer omvat ook het optimaliseren en integreren van elk van die processen om ervoor te zorgen dat alle aspecten van een magazijnoperatie samenwerken om de productiviteit te verhogen en de kosten laag te houden.

 

CermePOS WaMaS

   Het magazijnbeheersysteem CermePOS WaMaS is een softwareoplossing die tot doel heeft de complexiteit van uw magazijn te vereenvoudigen. Dit doen we door een realtime zichtbaarheid van de voorraad te bieden, de processen te stroomlijnen, en te integreren met tools zoals een handheld barcodescanner of een Zebra TC21 handheld computer. Doet u als groothandel veel aan  ompakken, een bulkverpakking naar kleine porties ompakken, neem dan eens een kijkje bij onze slimme weegschalen zoals de snelle Digi SM-100 met de Cerme ScalePOS ompakmodus.

Waarom een WMS gebruiken?

Om elke bestelling zo efficiënt mogelijk te vervullen. Om dat te kunnen doen, hebt u een magazijnbeheersysteem nodig om te begrijpen waar al uw materialen en goederen zich in het magazijn bevinden om uiteindelijk de orderlatentie, verwerkingskosten en bestelfouten te verminderen. Bovendien kan middels een WMS het goed direct bij de eindgebruiker worden afgeleverd.

Orderlatentie: Dat is de tijd die verstrijkt tussen het moment waarop een klant een bestelling plaatst en het moment waarop de bestelling daadwerkelijk wordt verwerkt. Het is de vertraging of het tijdsverschil tussen het indienen van een bestelling en het moment waarop de klant het product ontvangt. 

lazy

Drop Shiping: Dropshipping is een bedrijfsmodel waarbij een online retailer (de dropshipper) producten verkoopt aan klanten zonder die producten op voorraad te houden. In plaats daarvan, wanneer een klant een bestelling plaatst, koopt de retailer de artikelen bij een externe leverancier of fabrikant, die vervolgens de producten rechtstreeks naar de klant verzendt.

Een inspiratiegesprek kan u helpen uw magazijn of groothandel te optimaliseren.