CermePOS Kassa Software

Winkelautomatisering met CermePOS

Winkelautomatisering met CermePOS, een ultramodern systeem dat uw winkel in een mum van tijd rendabel maakt. U bent de concurrentie steeds een stapje voor. Met CermePOS kunt u uw winkel beheren, de voorraad controleren en uw omzet vergroten.

Het werkt met streepjescodes: zo kunt u heel wat tijd winnen aan de kassa en uw klanten een betere dienst aanbieden. U voorkomt fouten bij het invoeren van de prijzen en verduistering van geld door de cassiéres.

Het geeft u op elk moment van de dag een overzicht van uw omzet en het exacte bedrag dat zich in elke kassa bevindt! Met enkele klikken kunt u uw inventaris en de lijst van de bestellingen afdrukken.

En het is ook heel gemakkelijk te gebruiken. Uw personeel is er in een paar uurtjes mee weg, zelfs zonder voorkennis van computers. CermePOS staat gekend om zijn eenvoud, zijn nauwkeurigheid en zijn snelheid: onontbeerlijk voor een beter beheer van uw winkel.

CermePOS is NMI gecertificeerd en heeft zodoende een toelatingsnummer. CermePOS kan dus direct worden gekoppeld aan een geintegreerde checkout weegschaal.

cerme pos software hardware solutions