shape_3.png
lazy

Cerme ICT BV behaalt

Glory Training Certificaat en wordt distributeur van Glory Cash Automation-producten

Introductie:
Cerme ICT BV, een toonaangevend bedrijf op het gebied van informatietechnologie, heeft recentelijk het Glory Training Certificaat behaald en is nu officieel een distributeur geworden van Glory Cash automation producten. Met deze nieuwe mijlpaal versterkt Cerme ICT BV zijn positie in de markt en biedt het bedrijf geavanceerde oplossingen op het gebied van cash handling en automatisering. Een belangrijk kenmerk van de CermePOS-software is de naadloze integratie met Glory-apparatuur dankzij uitgebreide API-koppelingen.

De Glory Training Certificatie:
Het behalen van het Glory Training Certificaat is een erkenning van de uitgebreide kennis en expertise van Cerme ICT BV op het gebied van Glory Cash automation-producten. Dit certificaat bevestigt dat het bedrijf volledig gekwalificeerd is om Glory-producten te distribueren en implementeren. Door deze certificatie kan Cerme ICT BV hoogwaardige technische ondersteuning bieden aan klanten die gebruikmaken van Glory-apparatuur.

Distributeur van Glory Cash Automation-producten:
Als distributeur van Glory Cash Automation-producten biedt Cerme ICT BV een breed scala aan geavanceerde oplossingen voor cash handling en automatisering. De productlijn van Glory omvat onder andere bankbiljettensorteerders, munttelsystemen en geldautomaatreconciliatie-oplossingen. Deze producten helpen bedrijven bij het verbeteren van de efficiëntie van hun cashmanagementprocessen en verminderen de kans op fouten en fraude.

Integratie met CermePOS-software:
Een van de belangrijkste voordelen van de CermePOS-software is de mogelijkheid om naadloos te integreren met Glory-apparatuur. Dankzij uitgebreide API-koppelingen kunnen klanten van Cerme ICT BV hun CermePOS-systeem eenvoudig verbinden met Glory-bankbiljettensorteerders, munttelsystemen en andere Glory-producten. Deze integratie stelt bedrijven in staat om hun cash handling-processen verder te automatiseren en de nauwkeurigheid en efficiëntie te verbeteren.

Voordelen voor klanten:
Door te kiezen voor de Glory Cash Automation-producten en de CermePOS-software, kunnen klanten profiteren van een aantal voordelen. Allereerst kunnen ze vertrouwen op de expertise van Cerme ICT BV, dat nu officieel gekwalificeerd is als distributeur van Glory-producten. Dit betekent dat ze kunnen rekenen op professionele ondersteuning bij de implementatie en het gebruik van Glory-apparatuur.

Daarnaast biedt de integratie met CermePOS-software klanten een geavanceerde en naadloze oplossing voor cash handling. Door gebruik te maken van Glory-producten in combinatie met CermePOS, kunnen bedrijven hun cashmanagementprocessen stroomlijnen, de nauwkeurigheid vergroten en de veiligheid verhogen.

Conclusie:
Met de recente verwerving van het Glory Training Certificaat en de distributieovereenkomst met Glory Cash Automation-producten heeft Cerme ICT BV een belangrijke stap gezet in het versterken van zijn positie in de markt. Klanten kunnen nu profiteren van de geavanceerde Glory-producten en de naadloze integratie met de CermePOS-software. Deze combinatie biedt bedrijven de mogelijkheid om hun cash handling-processen te optimaliseren en efficiënter te werken.

lazy