CermePOS

Kassasysteem Groente en Fruit (AGF) winkels

Of u nu appels, mevye, paksoi, spruiten, taugé, kouseband of andere producten wilt wegen, onze weegschalen geven het juiste gewicht aan en printen een barcodelabel om te scannen aan de kassa. Of vindt u het handiger om meteen af te rekenen? Als verkoper van groente en fruit, met wellicht nog wat voorverpakte producten, heeft u een kassasysteem nodig dat als een maatpak om uw onderneming zit. Weten welke producten u op voorraad heeft, welke u moet bijbestellen, of een waarschuwing als een product bijna uitverkocht is? De Point of Sale software van Cerme ICT zorgt dat u continu beschikt over  de juiste informatie om uw winst te  optimaliseren.

Automatische bestelorders

Het kan nog slimmer als u gebruik maakt van de automatische bestelorders. Uw leverancier is al bezig met uw order terwijl u de laatste voorraad verkoopt. U grijpt nooit mis als u de kracht van de Cerme kassasoftware ten volle benut. De rapportagefunctie laat u zien wat de seizoensinvloeden zijn, daarmee stuurt u op tijd uw inkoop bij en de besteladviezen helpen u bij het bepalen van de inkoopvolumes.

Administratief op orde

Met onze POS kassasoftware bent u er zeker van dat u technisch en commercieel alles in huis heeft om uw klanten op de juiste wijze te bedienen en uw administratie op orde te houden. Door de handige export- en importfuncties zal zelfs uw boekhouder aangenaam verrast worden.

Wegen 

Er zijn drie mogelijkheden: de Wintec S100, S300 of S500. Wilt u enkel wegen en een barcodelabel printen? De S100 voldoet. Geen barcodelabel, wel wegen en afrekenen? De keuze voor een S300 is een goede. Wilt u een alles-in-één oplossing, weegschaal, barcodelabelprinter, kassa en kassabonprinter in één apparaat? De Wintec S500 is het antwoord, dit werkpaard zal u niet teleurstellen.