CermePOS

Business to Business

Business to Business B2B

Ontdek een perfect Point of Sale (POS) systeem voor B2B met de slimme en uitgebreide reeks van functies om uw orderbeheer te optimaliseren. Met ons POS-systeem kunt u moeiteloos bestellingen van winkeliers beheren, betalingen verwerken en gedetailleerde orderbevestigingen genereren. Flexibel voorraadbeheer stelt u in staat om uw productniveaus nauwkeurig bij te houden en waarschuwingen te ontvangen als de voorraad onder het minimum niveau komt.

Kies voor schaalbaarheid, flexibiliteit en groei, onze POS adviseurs denken graag me

Business to Business B2B

Business to Business - Efficiënt Orderbeheer

Ervaar het flexibel prijs- en kortingsbeheer op basis van klantafspraken, zodat u automatische de op maat gemaakte prijsstructuren kunt toepassen. Klantgegevens worden eenvoudig opgeslagen en beheerd, u kunt zonder moeite gepersonaliseerde diensten leveren en zo sterke klantrelaties opbouwen.Met gedetailleerde rapporten en analyses krijgt u waardevol inzicht in uw bedrijfsprestaties. Ons POS-systeem integreert naadloos met andere systemen, waaronder ERP, voor een efficiënte gegevensuitwisseling.

Ontdek het perfecte Point of Sale (POS) systeem voor groothandels. Ons geavanceerde POS-systeem biedt een uitgebreide reeks functies om uw orderbeheer efficiënt te optimaliseren.

Met ons POS-systeem kunt u moeiteloos bestellingen van winkeliers beheren, betalingen verwerken en gedetailleerde orderbevestigingen genereren. Het voorraadbeheer stelt u in staat om uw productniveaus nauwkeurig bij te houden, automatisch aan te vullen of een waarschuwing te ontvangen wanneer de voorraad onder het minimumniveau komt.

Bovendien biedt ons systeem flexibel prijs- en kortingsbeheer op basis van uw klantafspraken, waardoor u op maat gemaakte prijsstructuren kunt toepassen. Klantgegevens worden eenvoudig opgeslagen en beheerd, zodat u gepersonaliseerde diensten kunt leveren en sterke klantrelaties kunt opbouwen.

Met gedetailleerde rapporten en analyses krijgt u waardevol inzicht in uw bedrijfsprestaties. Ons POS-systeem integreert naadloos met andere systemen, waaronder ERP, voor een efficiënte gegevensuitwisseling.

Kies voor schaalbaarheid en groei met ons groothandels POS-systeem.