Kassasysteem nieuws

Point of Sale software, Beira Alta kiest voor CermePOS

Rijswijk_Beira_Alta

Beira_Alta_Shop Point of Sale software CermePOS 

Beira Alta, de Portugese winkel in Hoofddorp, heeft de deuren geopend in Rijswijk.

CermePOS en Casa Portuguesa Beira Alta, mix van culturen

Beira Alta was mijn eerste klant toen ik in dienst trad, tijd om een bezoek te brengen aan de nieuwe vestiging in Rijswijk!

Het is een zonnige zaterdagmiddag als ik de nieuwe winkel binnenstap. De geur van versgebakken Pasteis de Nata komt me tegemoet, ik ben dol op Portugal dus ik voel me meteen thuis. Beira Alta is opgezet door de familie Amaral, waarvan vader Mario eigenlijk aannemer is. Hij heeft van die magische handen, die hebben dit oude bankkantoor nieuw leven ingeblazen. Leandro, de zoon, is het gezicht van de winkel. Samen met zijn vriendin laat hij de klanten een stukje Portugal proeven.

Kluis naar Keuken

Wine_Vault_Alta_Beira

Wat meteen opvalt is de oude kluis. Waar ooit juwelen en geld werden bewaard, staan nu Portugese wijnen. “We wilden iets unieks doen met deze ruimte, nu staat de kluis symbool voor de rijkdom van de Portugese keuken”, vertelt Leandro.

Smaakvolle Reünie

Casa Portuguesa Beira Alta is meer dan een winkel, het is een ontmoetingsplek voor liefhebbers van de Portugese keuken. De producten variëren van bakkeljauw, sardientjes in blik, luxe olijfolie en pasta’s die rechtstreeks uit Portugal zijn geïmporteerd. “Onze olijfolie is zo puur dat je het zonlicht kunt proeven..”, zo vertelt hij met een knipoog.

Geschiedenis van de familie

De familie Amaral is de derde generatie die zich bezighoudt met importeren en verkopen van Portugese producten. “Mijn grootouders zijn ermee begonnen, een tijdje later zijn wij er ingerold. Mijn vader is eigenlijk aannemer, maar zijn hart lag altijd bij de Portugese gemeenschap. Om deze zo hecht mogelijk te houden, en Nederland een stukje dichterbij Portugal te brengen, zijn we de eerste winkel in Hoofddorp gestart. Toen we de kans kregen om ook een winkel in Rijswijk te openen hebben we die met beide handen aangegrepen.”, aldus Leandro.

De Toekomst

Rijswijk_Beira_AltaMario helpt zo af en toe nog mee in de winkel. Dat doet hij om zijn kinderen een goede toekomst te geven. Zijn guitig en trotse glimlach is niet te missen wanneer hij over de producten praat. “Dit is niet zomaar eten, het zijn herinneringen, traditie, het is familie!”

Bezoek Waard

Het zijn niet alleen de producten die de smaak van Portugal zo bijzonder maken. Het is de warme, gastvrije sfeer die deze familie creëert. “Het draait allemaal om de verbinding, onze klanten en leveranciers zijn onze vrienden, zo bouwen we aan een grote familie.” Mario en Leandro Amaral, Case Portuguesa Beira Alta

Waarom Beira Alta wederom voor de Point of Sale software van CermePOS kiest? 

Neem contact met ons op, dan ziet u waarom

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *