Kassasysteem nieuws

Wat is de waarde van een gesloten betaalsysteem?

Gesloten betaalsysteem Ci-5 and CI-10 Glory machines

Rijswijk, 30-januari-2024

Kasverschil, vals geld, wisselfouten en diefstal, het zijn nachtmerries voor ondernemers. Je wil niemand vals beschuldigen, maar je wil ook dat men begrijpt dat je er bovenop zit. Net als bij diefstal uit het schap, of te veel weggeven, kunnen deze problemen een zware wissel trekken op je winstgevendheid. De oplossing: een gesloten betaalsysteem.

Wanneer wordt een gesloten betaalsysteem rendabel?

Het antwoord is eenvoudig: door een simpele afweging. Naast de initiële kosten van een kassasysteem moet je rekening houden met stevige aanschafkosten, dat kan zomaar 10.000 Euro zijn. Hoewel dit voor de meeste ondernemers een aanzienlijke uitgave lijkt is het een schijntje. Tenminste, als je het afzet tegen je maandelijkse contanten-derving! Om de liquiditeit gezond te houden kan je overwegen om zo'n systeem te leasen.

Gesloten betaalsysteem, break even bij 200 kasverschil per maand

De voordelen: met een gesloten kassasysteem minimaliseer je de derving aan de kassa tot bijna nul, detecteer je vals geld, elimineer je wisselfouten en de kassa-afsluiting is seconden werk. Dit brengt de winkelier een aanzienlijke gemoedsrust.

Ontdek of een gesloten betaalsysteem bij jouw onderneming past, Cerme ICT helpt je vrijblijvend een gezonde keuze te maken. Glory Machines & CermePOS, voor een veiliger en efficiënter betaalsysteem!

Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *