Kassasysteem nieuws

Interview met ondernemer horecazaak Cadir

Cadir Restaurant

Abdullah Bildirici eigenaar van Cadir Restaurant

Hoe tevreden bent u met de aankoop die u heeft gedaan?
Ik ben zeer tevreden over de producten van Cerme ICT. De software is zo goed op maat gemaakt wat ons op een effectieve wijze bediend. Het systeem en producten van Cerme ICT hebben ervoor gezorgd om onze restaurant op een optimale manier te benutten.

Hoe tevreden bent u met de service die u heeft ontvangen?
De service is even goed en belangrijk als de producten van Cerme ICT. We hebben een keer een probleem gehad met de service en die is per direct opgelost met hun klantvriendelijke personeel. Zonder ene moeite en binnen een korte tijd was het probleem opgelost.

Wat zijn volgens u de sterke punten van de service?
Wat Cerme ICT onderscheid is hun persoonlijke bediening en relatie. Je kan ze op elk dag en elk moment bereiken en er wordt niet om geklaagd. Je wordt juist zo goed mogelijk geholpen en kijken uit naar de eerstvolgende mogelijkheid om bij je te zijn.

Wat zijn volgens u verbeterpunten? Wat stelt u voor?
Misschien een online hulpservice aanbieden of advies geven bij hulp en aanlevering van producten. De producten zijn heel erg goed en ook de service. Er kan misschien een toegevoegde waarde aan gekoppeld worden zodat het nog levendiger word.

Zou u onze service aan iemand anders aanbevelen?
Ik zou zeker iedereen in Nederland adviseren om de producten van Cerme ICT af te nemen. Ze zullen er zeker geen spijt van krijgen en zeer tevreden mee zijn. Dat garandeer ik alle ondernemers. Ze kunnen ook gerust komen kijken bij onze zaak voor de systemen.

Bespaart u dankzij onze kassasystemen, zo ja hoeveel denkt u?
Het heen een weer lopen van onze obers kost veel tijd en geld. Dat wordt mede dankzij de systemen van Cerme ICT. Zowel als er bestelling plaatsvind wordt het direct bij de chefkok uitgeprint en dat bespaart zeker ook een hoop heen en weer en communicatie tijd. Ik zou geen bedrag durven te noemen, maar weet wel zeker dat je alle gemaakte kosten terugverdiend en zeker veel bespaart erna.

Hoe tevreden bent u met ons bedrijf over het algemeen?
Zoals ik net ook gezegd heb is Cerme ICT een top bedrijf met zeer goede service en producten. Het beste bewijs zijn de systemen in mijn winkel en hulp bij een belletje. Ik zou zeggen: probeer het even, dan merk je het ook wel!