Prijzen en Certificering

Directeur Cerme ICT wint HOGIAF Award.

lazy

Nevzat Önal, Managing Director van Cerme ICT heeft vandaag uit handen van de Haagsche locoburgemeester Henk Kool de HOGIAF Award ontvangen in de categorie ‘Beste Innovatieve Ondernemer’.

HOGIAF is de Turkse afkorting van ‘Federatie van Jonge Ondernemers in Nederland’. De federatie is in 2006 in het leven geroepen door een zestal ondernemersverenigingen waarbij voornamelijk allochtone ondernemers zijn aangesloten. HOGIAF is ontstaan vanuit de behoefte van allochtone ondernemers aan een helpende hand bij de verschillende facetten die komen kijken bij het ondernemerschap.

Dertien categorieën

De Awards – in het leven geroepen naar aanleiding van de viering van 400 jaar diplomatieke betrekkingen tussen Nederland en Turkije – gaan naar ondernemers in dertien verschillende categorieën. Nevzat Önal was genomineerd in de categorie ´Beste Innovatieve Ondernemer´. De andere categorieën waren onder andere: Beste Vrouwelijke Ondernemer, Beste MVO ondernemer, Beste Internationale ondernemer, Beste Investeerder Nederland naar Turkije, Beste Investeerder Turkije naar Nederland.

Innovatie

Nevzat Önal (38 jaar), is na zijn opleiding elektrotechniek aan de TU Delft en een aantal jaren werk ervaring gaan ondernemen. Eerst met Cerme ICT BV waar zij winkel automatisering/ barcode scanning systemen leveren rekening houdend met de laatste stand der techniek. Met Cash Processor hebben zij een innovatief product ontwikkeld waarmee contant geld verwerking wordt geautomatiseerd. De oplossing is innovatief door de eenvoud waarmee het te koppelen is aan allerlei systemen, de snelheid en de accuraatheid waarmee het werkt. Alles volledig in eigen ontwikkeling.