Kassasysteem nieuws

Subsidie Digitale Zaak 17 mei 2023

lazy

Op 15 mei gaat het loket investeringssubsidie DIGITALE ZAAK van start. € 870.000,00  is beschikbaar gesteld voor de Point Of Sale (POS) uitgaven van winkeliers.

Waar mag u het voor gebruiken?

U mag de subsidie gebruiken voor alles dat POS gerelateerd is, maar bij hardware moet er software gekocht worden. Het mag een website zijn, een extra kassa, backoffice, een weegschaal of misschien een geldwissel machine om uw contant geld stroom te beveiligen.

STAP 1

KVK logo RGBDoe de digitaliteitsscan van de KVK, lees goed en vraag ons om hulp als u er niet uitkomt. Dit is de link voor de scan Mijn Digitale Zaak.

Het kost u 10 minuten, dat is snel verdient, per e-mail ontvangt u de scan, die heeft u nodig bij stap 2.

STAP 2

cermepos new color latest logoVraag Cerme ICT BV een offerte op te maken voor de software en hardware. Deze offerte is enkel bedoelt voor de aanvraag. Wordt uw subsidieaanvraag toegekend, dan pas besteld u definitief. Er is geen enkele verplichting. 

STAP 3

RVO Logo online ex pos nlLog in met E-herkenning. Heeft u nog geen E-Herkenning? Vraag dit aan bij een van deze leveranciers (Leveranciersoverzicht)  Vanaf volgend jaar is E-herkenning sowieso verplicht, dit is een goed moment om het alvast te regelen!

Het loket voor de subsidieaanvraag opent per 17 mei 2023

Bereid nu uw aanvraag voor! Doe de digitaliteitsscan, vraag ons om een offerte en zet alles klaar in een mapje op uw computer. Doe uw aanvraag op 17-05-2023 een paar seconden na 00:00 uur, dan maakt u de grootste kans dat uw aanvraag behandelt wordt.

 

Wordt uw aanvraag goedgekeurd?

Dan ontvangt u 50% tot een maximum van € 2.500,- als voorschot op de toekomstige factuur.

 

Doe dit op 17 mei, klokslag middernacht!

 

Meer weten?

Neem contact met ons telefoon 070-4041812 of stuur een mail naar [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *