CermePOS

Cloud Kassa

Cloud kassa de ultieme hybride kassaoplossing

Cloud kassa is de ultieme mogelijkheid om real-time gegevens en analyses te verkrijgen over de verkoop in uw winkel. Door transactiegegevens onmiddellijk vast te leggen en te verwerken, kunnen bedrijven waardevolle inzichten krijgen in hun verkoopprestaties, voorraadniveaus en klantgedrag. Met deze inzichten kunnen ondernemers strategische beslissingen nemen om de bedrijfsprestaties te optimaliseren, zoals het identificeren van bestverkopende producten, het aanpassen van prijzen en het verbeteren van de klantenservice.

Cloud kassa
Cloud kassa

Cloud kassa - Real time

Bij onze kassa-oplossingen hanteren we een hybride benadering, waarbij zowel lokale als cloudfunctionaliteit wordt geboden. Dit betekent dat de kassasystemen blijven werken, zelfs als het internet wegvalt. In zo'n situatie schakelen ze automatisch over naar de lokale modus, zodat uw bedrijfsactiviteiten ononderbroken doorgaan.

Wanneer de kassa's lokaal draaien, worden alle transacties opgeslagen in een buffer. Zodra het internet weer beschikbaar is, worden de gebufferde transacties gesynchroniseerd met de cloud. Dit zorgt ervoor dat uw gegevens altijd up-to-date zijn en dat er geen waardevolle informatie verloren gaat.

Een belangrijk voordeel van onze hybride kassa-oplossingen is de flexibiliteit die ze bieden. U profiteert van de voordelen van de cloud, zoals het gemakkelijk updaten van winkelkassa's en het analyseren van verkoopgegevens. Tegelijkertijd bent u beschermd tegen mogelijke internetstoringen, omdat uw kassa's naadloos kunnen overschakelen naar de lokale modus. Wilt u nog meer zekerheid dan adviseren wij het gebruik van een internetmodem met een GSM sim in de winkelomgeving.

Cloud backoffice

Cloud backoffice is de omgeving waarin u uw artikelen, groepen en prijzen kunt configureren. Dit kan eenvoudig en efficiënt, waardoor het beheer van uw assortiment vereenvoudigd wordt. Met de mogelijkheid tot aanpassing en bijwerking van gegevens via de cloud, bent u altijd in staat om snel en nauwkeurig wijzigingen door te voeren.

Cloud Webshop

Een ander voordeel van onze cloud kassa-oplossing is de integratie met een webshop en logistieke services. Hierdoor kunt u profiteren van de voordelen van online verkoop en kunt u uw producten gemakkelijk verkopen via uw geïntegreerde webshop. Bovendien kunt u uw verkoopplatformen zoals Amazon en Bol.com naadloos integreren met de cloud webshop, waardoor u een bredere klantenkring kunt bereiken en uw verkoopkanalen efficiënt kunt beheren.

Cloud Reference Shop

Een cloud kassa omgeving die u kunt gebruiken om alles aan te passen dat u maar wilt om vervolgens alle kassa's, of een selectie, te updaten. 

Kies voor real time informatie met de cloud oplossingen van CermePOS.