Kassa Hardware

Kassa hardware wordt in een geïntegreerd of gedistribueerde uitvoering geleverd. Simpel gezegd, alles zit in één apparaat of het zijn losse POS componenten. In een supermarkt werkt men met een checkout, dan kiest u een gedistribueerde uitvoering omdat de apparatuur ingebouwd wordt. CermePOS Kassasoftware werkt ook op een tablet of Personal Computer, zorg wel voor voldoende aansluitpoorten voor de randapparatuur.

De merken die Cerme levert zijn onder meer Colormetrics, EBN, Prox, HP, Epson en Elo.

Kies de randapparatuur die u nodig heeft:  

En optioneel van de onderstaande randapparatuur.

Kassa Hardware
lazy

CermePOS-software is een gecertificeerde partner van Atos Worldline EFT-systemen. EFT staat voor Electronic Financial Transfer, het systeem achter het PIN apparaat. Dit betaalsysteem is rechtstreeks aan ons kassasysteem gekoppeld , daarom zorgen wij voor de aanvraag en het onderhoud.

Eén aanspreekpunt met maar één contract, voor uw winkel en webshop, eenvoudig en overzichtelijk.

Heeft u een mobiel PIN-apparaat nodig? Ook dat is mogelijk, neem contact met ons op. 

Windows Mobile-terminal, gebruik de gegevensverzamelaar voor:

Android Mobile-terminal, gebruik de terminal voor:

zebra tc22
Windows Mobile Terminal
Pos Systems Hardware Wamas Android Mobile Terminal
Android Mobile Terminal
lazy

CermePOS biedt geïntegreerde service voor het afdrukken van etiketten. Kies uit de verschillende modellen die zijn geïmplementeerd. Kies uit verschillende kleuren en groottes van labels:

Als u wilt, kunnen we een label ontwerpen dat voldoet aan uw vereisten.

IMG 20190409 WA0006
weegschalen foto1 1

CermePOS kassasoftware helpt u bij het afrekenen van producten in uw winkel. Goedgekeurd door het Nederlands Meetinstituut, middels certificaat TC0852, om te worden gebruikt met de inbouw weegschaal/scanners, zoals Datalogic Magellan. Onze software werkt met vrijwel alle digitale weegschalen en ook met de alles-in-een kassaweegschalen zoals de merken Toledo, Bizerba, Digi of Dibal.

Heeft u een winkel met beperkte ruimte en producten die gewogen moeten worden, een alles-in-één kassa-weegschaal is de oplossing. Heeft u al een kassa-weegschaal, bent u enkel op zoek naar een modern afrekensysteem, ook dan bent u op de juiste plek. 

Neem contact met ons op, samen vinden we de ideale oplossing!

Gebruik een vingerafdruklezer om de werktijd van uw personeel (inloggen en uitloggen) en of de login van de kassiers in de verkoopschermen van CermePOS te registreren.

fingerprinter reader